Dringend gesucht

 Koksijde vastgoed te huur of te koop DE

Wenst U uw appartement of villa te verhuren ?  Graag komen wij bij U langs voor een vrijblijvend voorstel qua huurprijzen.  Indien U akkoord bent, dient U enkel een verhuurmandaat in te vullen en wij kijken voor de rest.  Wij nemen foto's voor op de website, brengen alles in orde in verband met de nieuwe wet op vakantieverhuur, ...  Wij zoeken kandidaat-huurders via een grote doorlopende publiciteit in kranten en verschillende websites. U wordt van elke verhuring schriftelijk verwittigd.  We nemen voor en na de verhuring tellers op en controleren uw vakantieverblijf telkens voor- en achteraf.  Kortom wij zorgen voor een vlotte en probleemloze samenwerking qua verhuur.

Wenst U uw woning of appartement te verkopen ? Wij komen graag bij U langs en geven U een correct (en niet overdreven !!) prijsschatting die uiteraard nog steeds vrijblijvend is.  Indien U akkoord gaat zorgen wij voor het nemen van foto's, reclameborden of sticker, voorstelling in onze etalage,...  Uw woning verschijnt dan automatische op meerdere websites zoals bijvoorbeeld immoweb, Immovlan, logicimmo...  Eenmaal  een kandidaat koper gevonden, zorgen wij voor een vlotte afhandeling tussen koper en verkoper.

Wij begeleiden U dus van het begin tot het einde bij de verkoop van uw woning.

Indien U een stuk bouwgrond  bezit en die wenst te verkopen of bouwgrond voor een nieuwbouwproject of een afbraakpand,   kom gerust binnen bij ons op kantoor. Wij geven U gratis een correcte schatting.

Naast verkoop en verhuur, staan wij ook in voor het beheer van appartementsgebouwen en/of vakantieparken.  Wij zorgen voor het beheer van de financiële rekeningen en alle administratie, voorzien een jaarlijkse Algemene Vergadering, zoeken steeds naar de beste oplossing bij een probleem of discussie en zorgen voor een volledige opvolging en afhandeling bij schadegevallen.

Kortom, spring gerust eens binnen op kantoor voor meer info !!!  Wij helpen U graag verder !!!!
Contactgegevens

Agence Notredame BVBA
Zeedijk 249 B-8670 Koksijde
T 058/51.15.78
T 058/51.38.85
F 058/52.21.25
info@agencenotredame.be


BNP PARIBAS FORTIS : 280-0523324-46
Voor uw buitenlandse betalingen:
IBAN BE33 2800 5233 2446
SWIFT BIC : GEBA BE BB

Tweede verkoopskantoor
Zeelaan 302
B-8670 Koksijde

Openingsuren

ma, di, do, vr, za :
9.00 -12.30 & 13.30 -17.30 uur

woensdag en zondag gesloten


Bleiben Sie informiert von neuen verkaufsangebot